Kuo ypatingas Dr.OHHIRA® fermentuotas augalinis ekstraktas?
- 5 metus fermentuotoje ir brandintoje masėje yra daug skaidulinių medžiagų, kurios sudaro palankias sąlygas gerųjų žarnyno bakterijų mitybai ir padeda palaikyti bakterijų pusiausvyrą virškinimo sistemoje.
- Ilgas fermentacijos laikotarpis išsaugo vertingas medžiagas iš augalinių ingredientų.
- Nereikia temperatūrinio režimo! Fermentacija natūralioje, t.y. kiekvienam sezonui būdingoje, temperatūroje garantuoja produkto atsparumą temperatūrų svyravimui.
- Tinka vaikams (nėra užspringimo rizikos) bei suaugusiems, kurie turi fiziologinių sunkumų ryjant kapsules.
- Maisto papildas idealiai tinka vegetarams ir veganams, nes jo sudėtyje nėra gyvūninės kilmės ingredientų.
- Dr.OHHIRA® fermentuotame augaliniame ekstrakte nėra GMO, pieno produktų ir glitimo.
MAISTINĖS SKAIDULOS
5 metus fermentuoti 100% augalinės kilmės ingredientai
Natūraliomis sąlygomis Japonijoje užaugę augalai, turtingi mikroelementais, mineralais ir maistinėmis medžiagomis, yra puikus skaidulinių medžiagų šaltinis:
- Vaisiai ir uogos: slyvos, kininiai ožerškiai, skiautėlapių fikusų vaisiai, rykštinės ir pietinės šilauogės, raudonosios vaškuonės, kvapiųjų citrinmedžių vaisiai;
- Grybai: valgomasis dantenis (šiitake), kuokštiniai sėdžiai (maitake), braziliškas agarikas;
- Dumbliai Laminaria ir Undaria bei Jūržolės Hijiki;
- Paprastojo bastučio tamsusis porūšis ir daržinis špinatas;
PIENO RŪGŠTIES BAKTERIJOS
12 rūšių pieno rūgšties bakterijų
Dr.OHHIRA® fermentuoto augalinio ekstrakto sudėtyje yra net 12 rūšių pieno rūgšties bakterijų.
Bifidobacterium breve ss. Breve - 1x109 KFV*, Bifidobacterium infantis ss. Infantis - 1x109 KFV, Bifidobacterium longum - 1x1010 KFV, Bifidobacterium lactis - 1x109 KFV, Lactobacillus acidophilus - 1x1011 KFV, Lactobacillus brevis - 1x109 KFV, Lactobacillus bulgaricus - 1x109 KFV, Lactobacillus casei ss. Casei - 1x109 KFV, Lactobacillus fermentum - 1x109 KFV, Lactobacillus helveticus ss. - 1x109 KFV, Lactobacillus plantarum - 1x109 KFV, Streptococcus thermophilus - 1x1011 KFV
*KFV – koloniją formuojantis vienetas.
BIOGENINIAI PRODUKTAI
trumpos grandinės riebalų rūgštys, peptidai, polifenoliai
Dr.OHHIRA® fermentuotame augaliniame ekstrakte gausu biogeninių metabolitų, t.y. medžiagų, susiformavusių fermentuojant pieno rūgšties bakterijas. Tai: SCFA (trumpos grandinės riebalų rūgštys), peptidai, polifenoliai.
UNIKALI 5 METŲ GAMYBOS TECHNOLOGIJA
Dr.OHHIRA® ekstraktas yra gaminamas tradiciniu natūralios fermentacijos būdu.
Vienerius metus natūraliai Japonijoje augantys augalai renkami ir dedami į specialias talpas. Metus laiko jie sluoksniuojami ir nuolat maišomi, kol palaipsniui virsta vientisa tiršta mase. Fermentacijai paspartinti į masę yra pridedama pieno rūgšties bakterijų, ir masė toliau brandinama dar 4 metus.
Kokybės kontrolė
Dr.OHHIRA® produktai gaminami pagal tarptautinius geros gamybos praktikos (GGP) standartus.
Galutinių produktų kokybės kontrolę atlieka Japonijos Maisto tyrimų laboratorija, pavaldi Japonijos vyriausybei.
Importuojant Dr.OHHIRA® produktus į Lietuvą, atliekami privalomi laboratoriniai tyrimai, tikrinama radiacinė tarša ir kiekvienai įvežamai produktų partijai išduodami jų saugumą patvirtinantys sertifikatai.
Vartojimas
Vienas maišelis per dieną, 3-7 kartus per savaitę (pagal poreikį), bet kuriuo paros metu.
Maišelio turinį išspausti tiesiai į burną ir nuryti. Galima užgerti drungnu vandeniu. Nemaišyti su karštais gėrimais ar maistu. Atidarius maišelį - suvartoti nedelsiant.
Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.
Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.
Kiekis
75 g (30 maišelių po 2,5 g) prebiotinės masės
Gamintojas: BIOBANK CO., LTD., 388-1 Hirata, Okayama 700-0952, Japonija.